Search
 
Luontoyhteys ja Astrologia

Hyvinvointi

Mehtäläisenä peuran kanssa

Peuran paikka on mehtässä, kivikkojen lomassa ja sammalmaalla. Siellä on ollut ikiaikain tämän mehtän kuningattaren voimapaikka. Herkästi vaistojaan ja intuitiotaan kuunnellen hän selviytyy elämässään haasteista ja on osannut kautta aikain pitkiäkin matkoja vaeltaa vaistojaan kuunnellen. Peuralla on yhteys sisäisen lapsen viattomuuteen ja leikkiin. Silmät pään sivuilla peura näkee laajasti ja näkökulmia on helppo vaihtaa ja katsoa uudelleen elämää. Jopa pimeän läpi on peuralla kyky nähdä. Hämäränäkö onkin erinomainen . Ja vielä sarvien tuodessa moniuloitteista viestiä eri maailmojen välillä ja niiden ollessa symboli kyvystä uusiutua.

Voimme olla peuran tapaan mukana luonnon ainutkertaisessa rytmissä, jos vain hiljennymme sen äärelle ja kutsuun vuorokausi-, kuukausi- ja vuodenkierron syklejä kuunnellen ja kuullen. Tunnustellen ja tuntien. Yhdessä kaiken olevaisen kanssa.

Tulossa…

Sielunkartta

Peura on syntynyt tähtitaivaan kannen alla. Mytologisesti kaikki planeetta- ja merkkiprinsiipit valmiina ihtessään. Niinpä kun saan syntymäaika- ja paikkatietosi ja tulkintaprosessi saa käynnistyä, yhteys kosmiseen maailmankaikkeuteen on totta. Tunnustelen kartastasi nousevia energioita, elementteja, prinsiippejä ja tunnelmaa. Tästä kaiken yhdistelmästä syntyy sinun Sielunkarttasi, jossa tulee näkyväksi omat sinussa asuvat vahvuutesi, mutta jossa en unohda haasteitakaan.

Peura elää ja liikkuu tokassa, joskus jopa tuhannen muun peuran kanssa. Mutta viihtyy mielellään myös ihtekseen kaukaisillakin erämaa-alueilla. Jotta voimme elää sopusoinnussa itsenäisenä yhteisön jäsenenenä, luonteemme kehittäminen on yksi tehtävämme elämässä. Astrologia on yksi tapa löytää sitä valoa sisältämme ja niitä piileviäkin piirteitämme ja vastaavuuksiamme , jotka auttavat meitä ymmärtämään paremmin toimintaamme ja ajatteluamme. Ja edesauttamaan näin myös tunne- ja vuorovaikutustaitojamme.

Tieni astrologian saloihin alkoi jo teininä ja olen opiskellut vuosien varrella astrologiaa eri opettajien johdolla ja itsellisesti. Tämä opinpolku on valaissut tien vanhan meissä kaikissa olemassa olevan viisauden ääreen ja näin näkemään enemmän ja sitä kautta ymmärtämään luomakunnan ykseyttä . Olemme yksin, mutta yhdessä täällä.

Tapani tulkita on vahvuuksiin painottuvaa ja vastavuoroista. Intuitioni ääni mukana ollen näkyväksi tulevassa. Lähestyn aina näkökulmasta, josta voisi olla apua, uudenlaista valoa tai ymmärrystä sinun elämään.

Lue lisää astrologisesta tulkinnasta